Gå til sidens hovedinnhold

Erna besøkte Kuben for tre dager siden: – Forferdelig å lese om knivstikking og masseslagsmål

Nylig avgåtte statsminister Erna Solberg sier til Avisa Oslo at hun er sjokkert over knivstikkingen ved Kuben skole i dag. Så sent som fredag besøkte hun selv elevene ved skolen.

– Jeg besøkte Kuben på fredag for å snakke med elever, møte lærere og høre mer om det 11. grunnskoleåret som tilbys på der, sier Solberg til AO.

– Det var et hyggelig og lærerikt møte, med engasjerte lærere og positive elever.

Hun er sjokkert over dagens hendelser ved skolen.

– Jeg kjenner ikke til i detalj hva som har skjedd i dag, men det er forferdelig å lese om knivstikking og masseslagsmål. Alle elever skal være trygge på skolen, og mine tanker er nå hos gutten som skal være skadet.

Rektor: – Viktig å være der for alle som har sett hendelsen

Imponert over Kuben

Solberg la selv ut en Instagram-video etter besøket på Kuben skole på fredag. Der sier hun for øvrig at hun er imponert over arbeidet skolen gjør for elever som vil forsterke sine grunnskoleresultater og bygge CV-en sin gjennom praksisplasser.

– Jeg er imponert over arbeidet på Kuben der man driver med oppfølgning av unge som trenger ekstra hjelp med å ta et ellevte skoleår. Sørge for at de tar videregående, eller for eksempel hvordan unge entreprenører klarer å skape helt nye bedrifter for å løse IKT-utfordringer i Norge, og hente ressurser fra folk som ikke har kommet seg inn på arbeidsmarkedet i Norge.

Tenåring til sykehus etter knivstikking på Økern

Helsepersonell utslitt ved OUS – kirurgi redusert

Kommentarer til denne saken