Gå til sidens hovedinnhold

Dømt for å ha onanert foran naboene mens de solte seg – hevdet han tisset på takterrassen

Mannen hevdet han ble tissetrengt mens han trente på takterrassen, og at det var det de to kvinnene så. Det trodde ikke retten på.

Det var en formiddag i august at de to kvinnene lå og solte seg på balkongen i Oslo. Mannen befant seg på sin terrasse i blokka overfor, cirka ti meter unna.

Da merket en av kvinnene merket at mannen gikk fram og tilbake på takterrassen, og så over mot dem mens de solte seg. Hun forklarte at hun da så at han tok fram penis, for så å onanere mens han så på dem.

«Hun forklarte at det ikke var noen tvil om at han onanerte, i det hans håndbevegelser ikke var til å misforstå, og at hans atferd var rettet mot dem», står det i dommen.

Hevdet han tisset

Dette nektet imidlertid mannen for da saken gikk i Oslo tingrett i februar.

Han hevdet han hadde gått ut på takterrassen for å trene, da han på et tidspunkt måtte tisse. Han forklarte at de to må ha sett ham gjøre dette, og at han ikke var klar over at noen i nærheten hadde sett ham tisse.

Retten var ikke overbevist.

Ifølge dommen så retten ingen holdepunkter for å tvile på de to kvinnenes forklaring. En politibetjent som kom til stedet forklarte også at de to kvinnene var redde og oppskjørtet da han rykket ut.

LES OGSÅ: Oslo-bosatt mann dømt for å stå bak overgrepsnettverk i Moldova – vil sone resten av straffen i Norge

Ble ikke trodd

Retten fant også forklaringen om at han tisset på en felles takterrasse lite troverdig.

Han ble også dømt for å ha oppbevart 12 gram hasj på et utested i Oslo. Heller ikke dette erkjente han straffskyld for, da han hevdet snusboksen hasjen lå i ikke tilhørte ham.

Saken ble opprinnelig forsøkt løst ved et forelegg, som han ikke vedtok. Han ble i tingretten dømt til å betale en bot på 16.000 kroner.

Les også

Barnevernet sendte henne hjem til stefaren som ga henne narkotika og voldtok henne: – Det er helt sykt

Les også

«Knulletorsdag»-avsløringene: 904 medarbeidere i politiet har vært utsatt for seksuell trakassering det siste året

Kommentarer til denne saken