2019 ser ut til å ha vært et godt businessår for byens største influensere. Ifølge tall fra skattelistene som ble lagt ut tirsdag morgen, har det vært et spesielt godt år for Sophie Elise Isachsen (25) og Isabel Raad (26).

I løpet av ett år har Isabel Raad økt inntekten med over to millioner fra året før, men likevel er det den tidligere bloggdronningen Sophie Elise Isachsen som nok en gang topper listen over Oslos rikeste influenser.

Se full oversikt i listen lenger ned i saken!

I 2019 hadde Isachsen, som har bosatt seg på Ellingsrud på Oslos østkant, en inntekt på 4.169.800. En økning på over to millioner fra i fjor, da hun hadde en inntekt på 1.776.301 kroner ifølge skattelistene.

Stor suksess

Både Sophie Elise Isachsen og Isabel Raad har hatt et innholdsrikt 2019 og gjort stor suksess med hver sine bedrifter. I fjor lanserte Isachsen sitt eget selvbruningsmerke, «Glød», og har hittil i år gitt ut hele tre bøker. 25-åringen har også underholdt TV-seerne med sin egen realityserie «Sophie Elises verden» på TV 2, og gjort flere store samarbeid som blant annet en strikkekolleksjon med Dorthe Skappel.

Isabel Raad på sin side var i fjor høst å se i TV 2-suksessen «Skal vi danse» der hun imponerte med en 6. plass. Året før ga 26-åringen ut selvbiografien «Shirog – Jenta jeg en gang var», samtidig som hun også har sin helt egen kleskolleksjon.

Med tusenvis av følgere i sosiale medier og dermed samarbeid med annonsører, tjener Sophie Elise Isachsen og Isabel Raad godt på driften sav sine populære kontoer på Instagram og YouTube. I skrivende stund når Isachsen ut til over 452.000 følgere bare på Instagram. Raad på sin side har over 243.000 følgere på Instagram.

Haler innpå

Sophie Elise Isachsen og Isabel Raad er imidlertid alene om å tjene millioner som influensere.

Med en inntekt på 1.352.801 kroner i 2018, økte den populære bloggeren og youtuberen Martine Lunde (24) inntekten med over 400.000 kroner i fjor og tjente i underkant av 2 millioner kroner i 2019, ifølge skattelistene.

Lunde ble for alvor kjent for det norske folk etter deltakelsen i «Paradise»-hotell i 2017, og har i likhet med Isachsen og Raad gjort stor suksess med business utenfor diverse influenser-samarbeid siden den gang. Året etter deltok hun i «Skal vi danse» og vært med i flere sesonger av «Bloggerne» ved samme kanal.

I fjor debuterte 24-åringen som programleder for programmet «Glow up» samtidig som Lunde også lanserte sitt eget sminkemerke.

Også bloggeren Anniken Jørgensen (24) økte inntekten fra 2018 og er fortsatt blant influenserne i Oslo som tjener godt over en million kroner.

24-åringen, som opprinnelig er fra Drammen men som har bosatt seg i Oslo, har også vært å se i TV 2-serien «Bloggerne». Ved siden av bloggerbusinessen har Jørgensen gitt ut flere bøker, driver sin egen kleskolleksjon og ga nylig ut sitt eget sminkemerke.