04:27: Politiet melder at de rykket ut til i Nordbygata på Grønland fordi en person skal ha blitt slått med en stein.

– Det var en patrulje som kom over en person som blødde kraftig. Vi fikk raskt kontroll på en som ble pekt ut som mistenkt som skal ha slått ham med en stein, forteller operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt.

Både fornærmede og den mistenkte er i 20-årene. Den mistenkte mannen ble pågrepet og kjørt i arresten.

Mannen som ble utsatt for volden fikk tilsyn av ambulanse på stedet og fraktet til legevakt.

– Kontroll på mistenkte. Fornærmede blødde kraftig og blir sjekket av ambulansepersonell på stedet, beskriver politiets operasjonssentral på Twitter.

02:01: Ved Monolitten i Frognerparken skal en person ha blitt slått så han blødde neseblod.

Politiet kom i kontakt med en mistenkt som passet til beskrivelsen de hadde fått. Han ble bortvist fra stedet og ikke anmeldt.

Årsaken til det var at personen som skal ha blitt angrepet hadde forlatt stedet før politiet kom.

01:41: Havnepolitiet kom i kontakt med en båt med en fører som skal ha vært beruset i Pipervika. Båtføreren erkjente forholdet. Båten ble tauet inn.

00:19: På Ekeberg skal en bil med fire personen har kjørt inn i et gjerde og skrenset over på motsatt side av veien.

Politiet rykket ut og kom i kontakt med bilføreren.

– Ingen personskade, men mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Fører kjørt arrest og anmeldelse opprettet, skriver operasjonssentralen på Twitter.

Ellers melder politiet om at de har loggført 55 meldinger om feststøy og forstyrrelse av natteroen.

– Vi har vært på noen av dem. Det er ikke uvanlig med slike meldinger når det er god temperatur ute og dørene er åpne. Det er ikke et høyt antall, men for dem som blir rammet er det ille nok. Vi har ikke kapasitet til å nå alle. Noen ringer bare en gang, mens andre ringer flere ganger. Da sjekker vi det ut og får det dempet, forteller Grøttum.

På grunn av regnskur og litt lavere temperaturer denne natten har ikke politiet opplevd de store ansamlingene i parker som de har gjort de to foregående helgene.