– Jeg ble så glad over å se at folk moret seg slik, og ville at andre Oslo-folk skulle få ta del i det gjennom videoen jeg filmet, sier innsenderen, som ønsker å være anonym, til Avisa Oslo.

Tipseren vinner 10.000 kroner. Send inn din beste video til video@ao.no for å være med i kåringene framover.

I videoen kan du se en stor menneskemengde danse midt i Storgata etter stengetid, til tonene av Robyns megahit «Dancing on my own».

Videoen er den soleklart mest sette i Avisa Oslos historie, med over 30.000 avspillinger. I tillegg har over 40.000 lesere fått med seg videoen hos AOs søsteravis Nettavisen.

– Videoen fanger et unikt øyeblikk og viser gledesrusen fra folk etter at koronatiltakene lettet opp i hovedstaden. Videoen bringer leseren/seeren tett på hendelsen og fanger øyeblikket på en livlig måte. Den gir et inntrykk av tilstedeværelse, uten at man faktisk er der, begrunner nyhetsredaktør Hanne Taalesen.

Vinneren håper andre kan bli inspirert til å danse litt, de også.

– Jeg har savnet en skikkelig lokalavis i mange år, og ville gjerne bidra med en video, sier fotografen.

– Nå fikk jeg et stort bidrag til feriepenge-kassen, men den største gleden var faktisk at så mange fikk ta del i festen til de som feiret korona-åpningen. Jeg ønsker alle en fin sommer. La oss alle ta på danseskoene og feire. Det har vi fortjent. Men følg retningslinjene fra myndighetene, råder tipseren.