Ett år har gått og vi har under samlet våre 10 mest populære videoer i løpet av 2021. Hva er din favoritt?

1:

Menn fra hele Norge valfarter til Camilla i Oslo for å få hjelp når de mister håret. – Når gutta setter seg i stolen her blir jeg både psykolog og frisør, forteller Camilla Uggerud.

Avisa Oslos fotograf ble med da 32-år gamle Henrik Iversen skal på en av hans månedlige turer til Oslo for å fikse på håret. Ofte bytter han håret han har på skallen når han kommer, med en annen «lefse», som han liker å kalle det:

2:

Langøyene i Oslofjorden har siden femtitallet vært et yndet feriested for Oslofolk. Kun et kvarters båttur fra Aker Brygge kommer du til det idylliske sommerparadiset som kan skilte med badestrender og friluftsområder. Mange av sommergjestene har bodd ute på Langøya siden de var små barn. Men, mens man før ikke kunne være borte fra teltet sitt mer en sju dager, er reglene forandret i år. Nå får man ikke i år lov å ha teltet slått opp lenger enn en uke.

Shandi Olsen er en av de som har vært på Langøyene siden barndommen. Hun syns det er fryktelig trist at gjestene nå blir tvunget til å ta med seg telt og bagasje og forlate øya en gang i uken. – Det er så mange eldre og syke her. De klarer ikke å flytte frem og tilbake sånn, forteller hun Avisa Oslo:

3:

I anledning 17. mai, skal Koubang Mbilase Enyam, bake den kompliserte flaggkaken som fort kan ta 8 timer å lage. Her finner du oppskriften.

4:

«Jeg vil fortelle om min erfaring ved å være enslig forsørger og søke hjelp til jul. Jeg håper folk blir mer omtenksomme og rause. Jeg håper forhold for enslige med barn blir bedre.»

Sitatet over er hentet fra Ieva Zigure sitt innlegg på Oslodebatten.no. I innlegget skriver Zigure dypt personlig om å slite økonomisk, og den ekstra byrden det er i julehøytida. Samtidig ber hun om hjelp: Innlegget førte til enorm respons fra andre lesere:

5:

Line Steine Oma (Ap) valgte å føde sin første datter på Bærum Sykehus for å unngå fulle fødeavdelinger i Oslo. Likevel ble det en dårlig opplevelse. Nå mener hun nok er nok.

6:

Han kjører Lamborghini og pumper jern fem ganger i uken. Harald Skjøldt er ikke som andre 66-åringer. Bli med inn til Haralds gym.

7:

Sommeren 2021 startet AOs pizzaglade journalist Ingebjørg med aliaset «Pizzabjørg», jakten på Oslos beste pizza.

I første episode møter Ingebjørg Elio Corsi, som har deltatt i VM i pizza for å få tips til hva hun ber tenke på når hun skal bedømme om en pizza er en «keeper».

8:

Anine Johansen (28) var bare 23 år da hun fikk slag og ble lam i hele høyresiden. Seks år senere har hun lært seg å gå på nytt, snakke, lese og begynt i jobb igjen. Men hun har ikke akseptert det som skjedde:

9:

Allan Hovda løp 24 timer i strekk, tok førsteplassen og satte norgesrekord. Totalt løp Hovda 485 ganger rundt den 0,55 kilometer lange innendørsbanen. Etterpå måtte han tilbringe to døgn på sykehus:

10:

?‍? ?=❤️

I den moderne familien til Hedvig Madonna (5) er Anne (42) singel mamma, mens pappa Tomas (44) er sammen med Bernd 46). Alle bor i samme hus på Ekeberg, og har hver sin etasje: