Her er noen av de mange gode minnene fra «Mor i bakken» som tidligere kunder har lagt igjen på siden tilegnet hennes Facebook.

Jorunn: Bodde på Kampen fra 1969-1975, Hver kveld når vi gikk kveldstur med hunden, stoppet vi hos Mor i bakken. Hassan (Afghansk mynde) fikk en sprukken pølse i pølsepapir, den bar han hjem og slapp den på dør matta, hvor han spiste den. Koselig minne og for en herlig dame

Unni: Kjempemoro å stikke nedenom der å kjøpe pølse. Det rareste er at jeg jobbet i det pølsemakeriet. Oslos beste pølser.

Odd: Dette var det mest trivelige stedet for oss påden tiden vi som vanket på torvet var og komme til vår mor i bakken og spise før stenge tid den beste tiden var hele 60 tallet mor hadde en regel alle skal ha mat av de som kom så var tiden og legge seg og neste dag var lik den forje et herlig menneske alle var glade når de var innom dette prektige stedet jeg takker.

Arne Olav: Vi var alltid innom mor i bakken etter å ha vært på niern.

Roger: Det fantes ikke maken!!!! En artig historie: Sportsreporter Bjørge Lillelien, var som meg «Pølsoman « Han måtte smake pølser hvor enn i verden han var. Rangert som nr. 1, var pølsebua på stadion i Brussel. Nr. 2, var « Mor i bakken « på Kampen i Oslo sa han i et intervju på TV en gang.

Frank-Vidar: Det var byens beste pølser uten tvil, dette vet vi Kampegutta.

Inger: Mor i bakken var sosionom for sine kunder på kveldstid. Er glad jeg fikk oppleve på Oslobesøka.

Per Øivind: Husker korpstur med Kampen Skoles Musikkorps, -68 eller -69. Sendte kort til Mor I Bakken Oslo Norge. Det kom fram!!!!

Svein: Fra en sein høstkveld – på slutten av 70- eller begynnelsen av 80-tallet. Mange ville ha «Spessial"#med stekt eller spesial med rå.

Bodil: Råstekt spesial i bilpakke. Kombinasjonen av rå & stekt var rågo. Hun begynte å hakke kveldens løk i bryggerkjellern ved 13-tida. Hakket til det ble juicy.

Lisbeth: Lagde du bråk i køen der fikk du så øra hang og hatten passet. Sånt tull skulle ikke Mor sjøl ha noe av.

Solfrid.: Ja der var hun, byens beste og mestselgende pølsebod, og en liten prat selv om køen var lang.

Svein: Det ble mange timer i kø der.

Truls: Jeg bodde tvers over gata i 8 år. Uforglemmelig. Da jeg ikke hadde mat i kjøleskapet var hu mor redningen.