Gå til sidens hovedinnhold

Deep Purple til Oslo i 2022

Rockefestivalen Tons Of Rock bekrefter flere store navn neste år, etter at det ble kjent at de har vært nødt til å avlyse årets festival.

I april ble det klart at musikkfestivalen Tons of Rock utsettes til 2022.

Festivalen har dog allerede sikret seg kjempene i Iron Maiden til festivalen i 2022 som avholdes på Ekebergsletta, til manges begeistring. Det var solgt 60.000 billetter til fjorårets festival.

Les også

Kulturbyråden med klar oppfordring til Abid Raja: – Sørg for at kulturstedene i Oslo overlever

Mandag kommer de med flere store navn til neste års festival: Faith No More, Bring Me The Horizon, Five Finger Death Punch og legendene Deep Purple.

– I 2019 skrev vi historie med Norges største rockefestival på Ekeberg, Oslo. Det skulle vi overgå til de grader i 2020, og videre i 2021. Verden ville det annerledes, men for hver eneste nedtur vi og vårt publikum har hatt, bestemte vi oss for at vi skal makse opplevelsen enda mer når vi igjen kan samles. Med dagens enorme slipp og Maiden på plass fra før, så er vi overbevist om at vi skrur forventningene enda høyere og gjør ventetiden verdt å vente sier bookingansvarlig Jarle Kvåle.

Les også

Raja med klar beskjed til Raymond: – Åpne kulturlivet i Oslo!

Blir noe festival

Det har vært en tung tid for festivalarrangørene siden koronakrisen kom til Norge.

Les også

Kulturlivet om gjenåpningsplanen: – Merkelig at kjøpesentrene får åpne opp, men ikke vi

En etter en har kjente og kjære Oslo-festivaler annonsert at de må avlyse sine planlagte festivaler også i år. Forrige uke ble det kjent at både Øyafestivalen og Over Oslo måtte kaste inn håndkleet.

Fortsatt er det imidlertid noen lyspunkter. Pip-fest i Oslo annonserte nylig at musikkfavoritten Robyn kommer til Sofienbergparken 19. juni 2021. Det er også bekreftet at det blir Pride. I tillegg uttalte utestedet BLÅ fredag at de utvider med over 700 kvadratmeter uteområde i sommer og lover kortreist ferie- og festivalstemning.

Les også

Gir en halv million til Oslo Pride

Kommentarer til denne saken