Bilen sto parkert i Havreveien på Manglerud på søndag da skaden må ha oppstått. Ekstra kjedelig var det for bileieren at hun dagen før – på lørdag – hadde vasket bilen og tenkte:

– Jeg tenkte at jeg hadde hatt bilen i to år og ikke hatt en skramme på den. Man må ikke tenke sånn, for da skjer dette. Det er klassisk, sier Pernille Brendmoe oppgitt.

Hun oppdaget skaden da hun skulle bruke bilen mandag morgen. Da var det en stor ripe og bulk på siden. I tillegg til en kortere ripe lenger ned på siden.

– Jeg ble bare kjempelei meg og oppgitt. At folk gjør sånn, og er så uærlige at de ikke gir beskjed. Enten koster dette 8000 kroner eller masse bonuspoeng. Jeg er alenemamma til to barn og har ikke 8000 kroner. Det er kjempevanskelig og fortvilende, sier Oslo-kvinnen.

Hun fortsetter:

– Jeg prøver å si til meg selv at det bare er en bil, men hvis den skal selges må det jo fikses eller trekkes fra i salgssummen. Jeg skjønner ikke hvorfor noen har gjort det og dratt. Hadde det vært meg, hadde jeg i hvert fall lagt igjen en lapp på ruta.

Håper på angrende synder

Det er vanskelig å si om det er en bil, sykkel eller annet som har forårsaket skaden, men hun oppfordrer likevel synderen til å melde seg til henne. Saken trenger ikke å få konsekvenser om vedkommende gir seg til kjenne.

– Det vil bare være kjempefint og jeg vil sette enormt pris på og være glad for det, avslutter hun.

Her sto bilen parkert: