Gå til sidens hovedinnhold

Cocktailbaren gir opp: – Da var det slutt på moroa

Tøyen blir en attraksjon fattigere.

Nå setter folkene som driver Human Mote på Tøyen torg punktum for godt.

– Fæen, da var det slutt på morroa. Vi håper landet snart kommer tilbake på skinner, men dessverre er det slutt på drænks for Human Mote sitt vedkommende, og vi kommer ikke til å åpne døra igjen, melder de på egen Facebook-side.

Stedet ble åpnet i februar 2016, og har vært et viktig element i det store løftet som har skjedd ved Tøyen torg. På dagtid har det vært kaffebar og på kveldstid har stedet vært et populært sted for dem som liker forseggjorte drinker og annet i glasset.

— Det var jo ingenting her, så dette var på mange måter en stor satsing for oss. Vi ville gjerne være med på den positive utviklingen av torget, og ville bidra til mangfold. Vi har ikke lyst til å være i konkurranse med Postkontoret og Nord, men være et supplement til det som allerede finnes her, sa Nordhagen til Aftenposten da stedet åpnet.

Human Mote fikk navn etter klesforretningen som lå der tidligere.

Stedet understreker at det ikke er konkurs, men at det var på tide å avslutte nå:

– Til dere som lurer er vi ikke konk, men kan ikke lenger forsvare den drift vi har hatt, og ønsker ikke å forandre oss nevneverdig. Kroppen er altså død, men sjelen kommer til å leve videre i en eller annen form. Tusen takk til alle som har gitt sine grunker, tid og kjærlighet til vår lille, unike sjappe, melder de på Facebook.

Avisa Oslo har forsøkt å komme i kontakt med de som driver stedet.

Kommentarer til denne saken