Politiet ber folk i området rundt Bryn senter om å trekke unna etter at en lastebil begynte å brenne på E6 tirsdag ettermiddag.

– Trafikken i begge retninger er nå sperret. Det samme er T-bane linjen som går parallelt. Det ryker kraftig. Denne røyken beskrives som giftig. Lukk vinduer og trekk unna, skriver politiet på Twitter.

Rett før klokken 15.30 melder politiet at brannen er slukket.

T-banen var stengt

Ruter opplyste til Avisa Oslo at flere t-baneavganger ble påvirket av brannen.

– Linje én og fire er innstilt mellom Brynseng og Ryen, mens linje to og tre er innstilt mellom Helsfyr og Hellerud, opplyser Øystein Dahl Johansen, pressevakt i Ruter.

– Vi må bare forholde oss til nødetatene og deres vurdering av røyk i områdene, men T-banen vil åpnes så snart det er mulig.

Klokken 15.23 melder Sporveien på Twitter at T-banen igjen går som på linjene til Mortensrud, Ellingsrudåsen og Bergkrystallen.

Politiet: – Ikke bli stående i denne røyken

Kjente varmen

Et vitne Avisa Oslo har snakket med forteller at han var på vei ut på E6 da han oppdaget røyken.

– Vi kjørte ned til parkeringsplassen på Bryn senter for å se hva som foregikk. Vi så at det brant, men vi valgte å kjørte bort da vi hørte at det smalt.

Vitnet Avisa Oslo har snakket med forteller at han ba sjåføren i bilen kjøre unna da de hørte eksplosjoner.

– Vi var kanskje 50 meter unna selve brannen og kjente varmen inne i bilen. Da bestemte vi oss for å kjøre bort. Vi visste jo ikke hva dette var, avslutter han.

Kraftig brann i lastebil på Bryn – E6 stengt