Nødetatene rykket tirsdag kveld ut til en boligblokk i Trondheimsveien på Rosenhoff etter melding om brann.

– Skal være åpne flammer fra taket, opplyste politiet klokken 20.25.

Ifølge politiets innsatsleder på stedet Kristoffer Bang, fikk de melding om hendelsen mellom klokken 20.20 og 20.25. Bang sier til AO at det trolig har begynt å brenne i et el-batteri.

– Vi fikk melding om at det var små eksplosjoner og brann gjennom en ventil. Det viste seg å være et el-batteri, sannsynligvis fra en sparkesykkel eller en elsykkel, som lå og brant, sier han til AO.

– Vår teori er at det muligens kan ha tatt fyr i en av leilighetene, og at noen har kastet det ut på garasjetaket. Det er det vi undersøker nå, fortsatte han.

Rundt klokken 21.10 opplyste politiet at det trolig var snakk om brann i batteriet til en el-sykkel.

Brannvesenet fikk imidlertid kontroll på brannen etter kort tid, og i 20.30-tiden ble brannen slokket. Ingen personer ble skadd i hendelsen.

– Vi var raskt framme med flere biler. Brannen ble lokalisert og slokket nesten umiddelbart, sier vaktkommandør Hans Erik Tysdal i Oslos 110-sentral til Avisa Oslo klokken 20.35.

Politiet var i 20.40-tiden inne i leiligheter for å se om noen hadde fått i seg røyk og eventuelt hvor brannen startet. Brannen skal ikke være spredt til andre bygg, og i så fall er skadene minimale, ifølge Bang.