Det har vært en trafikkulykke mellom tre biler i krysset Kirkeveien på Ring 2 og Sognsveien søndag kveld.

– Store materielle skader på bilene og en trafikklysmast er også kjørt ned, skriver politiet på Twitter like etter klokken 18.

Sperret hele krysset

Alle nødetatene rykket ut til ulykkesstedet, like ved Ullevål sykehus. 110-sentralen meldte om trafikale utfordringer og hele krysset ble sperret. Klokken 18:25 skriver politiet på Twitter at trafikken går nord/sør gjennom krysset og trikken får passere. Trafikken øst/vest er fortsatt sperret.

Alle bilene hadde kun én fører.

– Den ene er uskadd, den andre er lettere skadet og kjørt til legevakt mens den tredje er sendt til Ullevål. Tilstanden er ikke kritisk, men det er mistanke om mulige indre skader som må undersøkes, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til AO.

Han forteller at bilberging er på stedet, og bilene taues fortløpende.

– Det er kjørt ned en trafikklysstolpe med strøm i som må sikres og masse deler etter bilene i krysset som må ryddes, opplyser operasjonsleder.

Politiet oppretter en sak og undersøker årsaken til ulykken.

Mange vitner på stedet

– Årsakssammenhengen har vi ikke helt avklart. Vi må vente til vi har fått inn vitneutsagn og fått gjort tekniske undersøkelser, sier avsnittsleder Egil Pettersen i Oslo politidistrikt på stedet.

Det har vært mange vitner på stedet.

– Det er åpenbart at det har vært krefter i sving med de store materielle skadene, sier Pettersen.

Les også

Slik skal de gjøre Tullinkvartalet til det livligste området i Oslo

Les også

Tjener over 100.000 kr i måneden i snitt: Kine (21) og Sara Christina (23) frykter ikke for fremtiden