04.05: Fem menn skal ha slått til en drosjesjåfør og tatt mobiltelefonen hans på Torshov. Tre personer ble bortvist fra stedet, mens én person er pågrepet, mistenkt for slag og ran. Sjåføren ble lettere skadet.

– En politipatrulje kom i kontakt med sjåføren. Han hadde fem passasjerer i drosja, som vi fant i en oppgang i nærheten. Én av disse ble gjenkjent, og mobilen ble funnet på ham, sier operasjonsleder André Kråkenes til Avisa Oslo.

Mannen som ble pågrepet er i slutten av 20-årene, mens resten av gjengen er mellom 30 og 40 år gamle.

03.44: Brann i bil i Setebråtveien på Bjørndal. Bilen ble overtent, og brannvesenet fikk etter hvert kontroll på brannen, som spredte seg til en annen bil.

02.45: En bilist ville ikke la seg stoppe for kontroll av politiet. Etter hvert stoppet bilisten ved adressen til eieren av bilen. Bilisten viste seg ikke å ha førerkort, i tillegg til å kjøre i påvirket tilstand.

01.09: To innbruddstyver ble pågrepet etter å ha stjålet verktøy fra byggeplassen til det nye sykehjemmet på Lille Tøyen.

– Det var et vitne som observerte to personer inne på anleggsområdet. Vi pågrep to personer i 30-årene med tyvegods. De var i besittelse av noe verktøy, sier Kråkenes.