Dagbladet omtalte saken først, omkring framtidsplanene til Vålerengas Aron Dønnum.

Nettavisen erfarer at det er den belgiske storklubben Standard Liege som skal har lagt inn et bud på omkring 20 millioner kroner.

Vålerengas Jørgen Ingebrigtsen hadde lite å si om saken da Dagbladet stilte spørsmål til situasjonen.

– Ja, det er mange som har forhørt seg om Aron. Og det har vært mer eller mindre konkret fra noen flere via både mellommenn og agenter og konkret interesse for Aron fra litt større klubber i flere land, forteller sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen i Vålerenga til Dagbladet.

– Kan du si noe om hvilke land?

– De er i hvert fall syd for Danmark. Vi har ikke hørt noe fra hverken Aalborg eller FC København, sier han.

Som nevnte skal det nærmere bestemt handle om Belgia og Standard Liege, ifølge våre opplysninger.

Dønnum har hatt en glimrende sesong i Vålerenga-trøya, og fått sin debut på det norske A-landslaget. 22-åringen var nære en overgang til italienske Lecce i vinter, men overgangen ble aldri noe av. Nå ønsker Dønnum seg ut på nye eventyr.

– Det var nære en overgang i fjor, men det skjedde ikke. Men jeg har vært åpen og ærlig om at jeg vil ut hvis det kommer et bra tilbud. Jeg skal ikke være så kjedelig å si «ingen kommentar». Jeg har dialog med Vålerenga om at jeg vil ut, men jeg vil at det skal skje på en ordentlig måte og at de får det de fortjener. Også må det jeg eventuelt drar til være bra for meg og klubben, forteller Dønnum til Dagbladet.