På spørsmål i Nettavisens spalte, «Julespalten», om hvordan Aylar Lie (36) skal feire jul, kommer TV-profilen og pokerspilleren med en kjæresteavsløring.

– Jeg har «bodd» i Las Vegas siden 2016 så nå gleder jeg meg ekstra mye til å være i Norge denne julen med min nye kjæreste, svarer Lie.

Hvem som har kapret hjerte til Oslo-borgeren er foreløpig ikke kjent. Avisa Oslo har vært i kontakt med Lie som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere. Hun ønsker heller ikke å si noe om hvor de møttes eller hvor lenge der har vært kjærester.

De siste årene har Lie som nevnt bodd i Las Vegas som profesjonell pokerspiller etter at hun la opp som glamourmodell. Lie har også utforsket artistyrket og har medvirket som skuespiller i blant annet TV 2-serien «Hotel Cæsar».

Til tross for et hektisk liv i Las Vegas har 36-åringen også medvirket i en rekke TV-programmer. Blant annet i «Skal vi danse», «Farmen kjendis», «71 grader nord» og «Masterchef».

I intervjuet med Nettavisen forteller Lie at koronapandemien også har påvirket henne som pokerspiller, og beskriver 2020 som året da verden og livet hennes ble snudd på hode.

– Livet mitt ble fullstendig snudd på hode da verden stengte ned. Alt av poker-mesterskap og live turneringer er kansellert så for min del venter jeg bare på at verden normaliserer seg så jeg kan reise å spille poker igjen, sier hun til avisen.

Kjæresteavsløringen kommer tre år etter at pokerspilleren skapte store overskrifter med at hun hadde funnet lykken med pokerspilleren Albert Daher fra Libanon, drøye året etter at hun brøt forlovelsen med finansmannen Kris Robberstad. De to var sammen i fire år.