Det er Amedia, som eier Avisa Osllo, som har sikret seg rettighetene til å vise 50 kamper fra vinterens treningskamper i Marbella der Vålerenga skal i aksjon sammen med andre topplag for Norge og andre land. Som abonnent av Avisa Oslo kan du se så mange kamper du ønsker uten ekstra kostnader. Det samme gjelder øvrige fotballkamper i vinter og annen spennende toppidrett innen blant annet ishockey, håndball og langrenn.

Vinterkampene er bare starten på et omfattende fotballtilbud i Avisa Oslo gjennom sesongen.

– Aldri før har vi gitt våre fotballinteresserte lesere et bedre og større tilbud av direktesendte kamper enn det vi vil gjøre i 2023, sier ansvarlig redaktør Kristin Stoltenberg.

Allerede førstkommende fredag kan du se Vålerenga – Sarpsborg direkte klokken 13.00. Kampen ser du her.

– Alle som heier på Vålerenga, men ikke har mulighet til å gå på Intility eller reise på bortekamper, kan likevel følge hvert eneste spark på ballen direkte hos Avisa Oslo. Vi vil gi dere spenningen og fotballgleden direkte mens den foregår. I tillegg til Vålerenga sine kamper, kommer vi til å sende 75 kamper fra Eliteserien, alle kamper fra Obos-ligaen, Postnord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon), 1. divisjon kvinner, cupfotball og mange andre spennende oppgjør i serier og cuper. Til sammen får du tilbud om å se tusenvis av kamper på Direktesport-plattformen her hos oss, sier Stoltenberg.

Alle kampene vi viser fra Eliteserien og Obos-ligaen blir produsert med høy kvalitet og med flere kameraer i samarbeid med TV 2.

Amedia, som eier Avisa Oslo, har fra denne sesongen inngått avtale om partnerskap med TV 2 og Norges Fotballforbund (NFF) om fotballrettigheter for de fem neste sesongene. Derfor kan Avisa Oslo, i likhet med over 100 andre lokalaviser i Norge, tilby +alt-abonnentene et utvidet tilbud av direktesendte fotballkamper.

Direktesport-plattformen, der du finner all sport i Avisa Oslo vil bli oppdatert og framstå i en ny og mer brukervennlig versjon innen sesongstart. Den er basert på TV2s Play-teknologi.

– For å få tilgang til alle våre direktesendte kamper, må du være +alt-abonnent fra Avisa Oslo, slik svært mange allerede er. Et slikt abonnement gir deg tilgang til Direktesport-plattformen som, i tillegg til fotball, også tilbyr ishockey, langrenn og håndball for å nevne noe, sier hun.

Et digitalt +alt-abonnement koster 299 kroner per måned. Sammen med den omfattende Direktesport-menyen, gir +alt deg også tilgang til alt innhold i mer enn 80 lokalaviser i Norge og til podkast-plattformen Untold med tusenvis av eksklusive podkaster.