Gå til sidens hovedinnhold

Avisa Oslo sender direkte fra Kollentrappa

Bli med på Norges mest spektakulære trappeløp mandag 6. september.

Avisa Oslo sender direkte fra årets Kollentrappa – der deltakerne i kjent stil skal løpe de utrolige 600 trinnene til toppen av Holmenkollbakken.

Vi starter sendingen litt før klokken 17.30 på mandag 6. september. Her holder vi det gående til siste deltaker er i mål.

Løpet vil bli kommentert i sin helhet og Avisa Oslos reporter vil fange reaksjonene til de mange løperne etter blodslitet.

Følg denne lenken for å sikre deg tilgang til løpet allerede nå.

Avisa Oslo sender direkte fra årets Kollentrappa - der deltakerne i kjent stil skal løpe de utrolige 600 trinnene til toppen av Holmenkollbakken.

450 deltakere

Arrangementet er blitt arrangert siden 2015. Vanligvis har det vært rundt 1000 påmeldte, men i år er det en begrensning på antall deltakere på grunn av smittevern.

Det betyr at det i år er tillatt opptil 450 deltakere. Til tross for færre deltakere lover arrangørene fest i Norges nasjonalanlegg.

I år legger arrangørene opp til tre adskilte startgrupper for å ivareta smittevern og sikre god avstand mellom deltakere. Ordinær start er klokken 17.30. Siste start vil være rundt klokken 20.10.

Fylles ikke puljene opp trekkes starttiden frem på de senere puljene til en tidligere startgruppe – slik at man unngå lange pauser i arrangementet. Startintervall mellom hver løper er på 30 sekunder. Les mer om puljer og starttid her.

Kommentarer til denne saken