Gå til sidens hovedinnhold

«Avisa Oslo er blind for den unge revolusjonen i Oslo FrP»

I en kommentar i Avisa Oslo fremstiller politisk redaktør Eirik Mosveen det som om Fremskrittspartiet i Oslo har blitt fullstendig overtatt av eldre menn den siste tiden. Dette er en sannhet med betydelige modifikasjoner.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Lørdag 6. mars ble det valgt et nytt styre i Oslo FrP. I dette nye styret er vi nå fem kvinner, og seks menn som faste medlemmer. Fire av styremedlemmene, deriblant undertegnede, er under 30 år gamle. Men dette ser ikke Mosveen ut til å ha fått med seg.

Les Eirik Mosveens kommentar i Avisa Oslo her:

Les også

Et parti for (til dels svært) gamle menn

Også på nominasjonskomiteens innstilling til stortingsliste er det mer balansert enn det man kan lese i Avisa Oslo. På topp fire er det to menn og to kvinner, hvorav en person er under 30. Så er det opp til nominasjonsmøtet å avgjøre om dette skal bli stående. Møtet har altså ikke vært ennå, så det blir litt underlig å late som om Carl I. Hagen faktisk er tredjekandidat.

Bildet er altså mer sammensatt enn det som presenteres av Eirik Mosveen. Og vi unge FrP-ere har slett ikke et problem med å ha en styreleder som er 67 år gammel, så lenge det er en god blanding i selve styret. Mener Mosveen at 67-åringer ikke bør være ledere i det hele tatt? Gitt at virkeligheten er mer nyansert enn han vil gi inntrykk av, kan det virke litt sånn.

Gjennom et enstemmig vedtak ble Oslo Frps årsmøte enige om at stortingsgruppen burde etablere en egen integreringspolitisk talsperson. Vi tar integreringsspørsmålet på alvor og ser derfor verdien av en bredere innfallsvinkel i vårt budskap. I tillegg har vår bystyregruppe fremmet flere forslag i kampen mot de høye boligprisene, deriblant et forslag om å skrote leilighetsnormen. Dette beviser at Oslo FrP er fremoverlent og fremmer politikk som i større grad påvirker flere velgergrupper.

Det betyr noe hvem som styrer Oslo.

Det er mange grunner til at unge mennesker og kvinner bør stemme på FrP. Vårt parti vil investere i de unges fremtid, i infrastruktur og utvikling, og kjempe imot sløsing. FrP prioriterer også de svakeste i samfunnet. Vi har i regjering redusert helsekøene og innført rett på brukerstyrt personlig assistent (BPA). Vi er også opptatt av valgfrihet for norske familier, noe som uten tvil er viktig for mange kvinner. Politikernes tvangstrøye passer faktisk ikke alle familier.

Når FrP diskuteres tar fordommene ofte over for sannhetene. FrP er mye mer enn hva mange tror. Det skal vi vise i månedene frem til stortingsvalget.

Kommentarer til denne saken