Gå til sidens hovedinnhold

Etter at gymlæreren Allan Henriksen tok livet sitt, begynte det å tikke inn meldinger til rektor på Kjellervolla skole:

Hvis du er den jævla rektoren på kjellervolla, så synes jeg du burde pakke sakene dine å komme deg til helvette ut derfra!!!!! Inkompetente løgnhals der du er, du har ingenting i en slik stilling å gjøre!!!!!!! En mann er død pga deg. Du burde skamme deg, jeg har null respekt for sånne som deg!!!

Kvinne i 20-årene fra Trøndelag

Men det er du som er rektor ved Kjellervolla skole. Det er du som står, ene og alene, med ansvaret. 

Dermed er det du som bør besvare dene eposten. Lykke til. For jeg tror at du har mennesket Allan Henriksen sitt blod på hendene dine, å det kommer aldri til å gå bort. Når en får blodet til en uskyldig mann på hendene, får en aldri vasket det bort.

Anonym

Håper du har sett videoen til Allan Henriksen. Som tidligere elev som var storfornøyd med Allan håper jeg du er jævlig stolt av jobben du har gjort. Jævlig bra menneske og jeg håper du lever godt med deg selv videre. Plutselig blir jeg sendt til rettsak pga denne mailen, eller?

Mann fra Viken

Æreskjelt etter Allan Henriksens bortgang: – Det er ikke greit at en medarbeider utsettes for slikt

Personer landet over rettet sitt sinne og sin sorg gjennom å sende meldinger til Kjellervolla skole etter at Allan Henriksens tok selvmord. Kommunen anmeldte noen av meldingene.

For abonnenter