Gå til sidens hovedinnhold

15-åring operert etter knivstikking – gjerningsperson på frifot

En 15-åring ble fraktet til Ullevål sykehus med stikkskader i magen. Politiet har ikke pågrepet noen gjerningsperson.

Politi og ambulanse rykket mandag kveld ut til en knivstikking på Furuset like før klokken åtte. En 15 år gammel gutt er skadet og fraktet til Ullevål sykehus med stikkskader i magen. Han ble operert i går kveld.

AO har i løpet av hele tirsdag forsøkt å få kontakt med politiet for en oppdatering i saken. Like før klokken 13 kommer politiet med ny informasjon, formidlet via kommunikasjonsrådgiver Steinar Wulfsberg-Gamre.

Ungdommen ble operert i går kveld, og politiet beskriver tirsdag ettermiddag tilstanden som stabil.

– Saken har høyeste prioritet hos politiet, og det etterforskes bredt for å kartlegge hendelsesforløpet. Politiet arbeidet aktivt på stedet i går kveld. Det er tatt flere vitneavhør, kriminaltekniske undersøkelser og det er innhentet videoovervåkningsmateriale fra området. Dette følges nå videre opp, samt øvrig teknisk og taktisk etterforskning. Av hensyn til den videre etterforskningen kan jeg ikke gi ytterligere opplysninger på nåværende tidspunkt, skriver kommunikasjonsrådgiveren til AO.

Ingen gjerningspersoner er foreløpig pågrepet.

Flere vitner

Politiets innsatsleder Tore Barstad sier til AO at gutten hadde stikkskader i mageregionen.

Ifølge Barstad var det flere andre personer til stede da offeret ble funnet. Disse skal ha trukket seg unna da politiet kom til stedet. Politiet tror gjerningspersonen stakk av gårde like etter knivstikkingen.

– Vi tror det er flere vitner til hendelsen, men de er foreløpig svært lite samarbeidsvillige. Det er utfordrende arbeidsforhold, sier han til Avisa Oslo.

Ifølge Avisa Oslos reporter har hendelsen skjedd i nærheten av Furuset senter. Like før klokken 21 jobbet politiet med hundesøk i det aktuelle området.

Politiet jobber nå med å innhente videomateriale fra området.

Nødetatene meldte om hendelsen klokken 20.22.

Kommentarer til denne saken